Despre noi

Share Button

Cine suntem?

Prieteni, uniti de o pasiune comuna: muntele si toate activitatile legate de acesta.

De ce asociatia „Montaniarzii Aventurieri”?

Ne dorim sa impartasim tuturor dragostea noastra pentru munte, cunostintele si abilitatile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului. Vom oferi o alternativa la mijloacele „moderne” de relaxare.

Vom incerca sa indreptam energia copiilor si tinerilor catre intelegerea si descoperirea lumii pline de farmec a muntelui.

Adulti de toate varstele, fascinati de aura misterioasa a muntelui, doresc sa-l cunoasca, privesc cu drag la crestele semete si nu pot decat sa-si imagineze frumusetile ce le-ar putea descoperi acolo.

Toti acestia vor gasi in cadrul asociatiei, nu numai „partenerul de drum” pe care si-l doreau, dar si un sprjin de incredere.

Ne dorim sa avem alaturi de noi persoane cu aceleasi placeri, dorinte si idealuri… prieteni cu care sa impartasim bucuria aventurarii pe carari de munte.

Totusi, nu trebuie sa uitam ca muntele are regulile sale, ca activitatile montane necesita atat cunostinte, cat si echipament costisitor, iar ascensiunile de anvergura sunt de multe ori inaccesibile datorita costurilor ridicate. Asociatia Montaniarzii Aventurieri isi propune sa fie alaturi de cei care fac primii pasi pe munte si sa ii sustina pe cei ce vor sa-si depaseasca limitele, prin prezentari si activitati educative, ture si expeditii accesibile incepatorilor sau tehnice, pentru un nivel avansat, cursuri de initiere si specializare, facilitarea accesului la echipament tehnic si suport in organizarea de expeditii. Ne vom implica in toate activitatile cu caracter montan: drumetie, alpinism, escalada, cicloturism montan, ski, speologie, rafting, etc.

Iar pentru ca „locul nostru de joaca” sunt muntii Carpati, ne dorim sa promovam o atitudine responsabila fata de acestia si de mediu, in general, sa organizam activitati de remarcare si de ecologizare in parteneriat cu autoritatile locale si judetene, precum si cu firmele interesate.

Doriti sa ne fiti alaturi?

Va asteptam cu drag la turele organizate de noi, pe care le gasiti aici: http://montaniarziiaventurieri.ro/ture/          http://montaniarziiaventurieri.ro/expeditii/        https://www.facebook.com/groups/montaniarzii/events/

Aveti experienta montana si cautati partener de drum sau doriti sa impartasiti din experienta voastra altora, nu ezitati sa ne contactati la: http://montaniarziiaventurieri.ro/contact/

Cum ne puteti ajuta?

Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Montaniarzii Aventurieri.

Societatile comerciale pot distribui pana la 20% din impozitul pe profit.

Daca va place ceea ce facem sau daca ati participat la una sau mai multe din activitatile organizate de noi si doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie constand in bani, echipamente sau timp (voluntariat).

Sponsorizari si parteneriate cu societati comerciale.

Contul bancar in care puteti face donatii este RO94 RZBR 0000 0600 1673 8088, deschis la Banca Raiffeisen Brasov.

Comments are closed.