1 Decembrie la Negoiu

Share Button

Inscrierile pentru aceasta tura le puteti face si pe pagina grupului “Montaniarzii“, pe Facebook. Click aici

Tura propusa de Mihai Perju

Dupa atatea plimbari pe dealuri :) ma gandesc sa mai mergem si la munte. Cum o sa avem trei zile libere, 29-30-1, am decis sa aleg Fagarasul de data asta.

Ziua1: Intalnirea in Porumbacul de Sus, ora 10. De aici avem 14 km de drum forestier. Sper sa rezolv cu cineva pentru transport, ca sa nu ne bagam noi masinile pe el.
Porumbacu de Sus – Cabana Negoiu – 14 km drum forestier + 2,5-3 h poteca marcata. Daca ajungem devreme si mai avem chef putem urca pana in saua Scara si retur la cabana… cam 5-6 h

Ziua 2: Cabana Negoiu – Saua Cleopatrei – Vf. Negoiu – 4-5 h
Retur pe acelasi traseu sau in continuare din saua Cleopatrei peste Vf. Serbota, pana in saua Scara si coborare la cabana.

Ziua 3: Liber la program si apoi drumul spre masini si casa.

Momentan nu se anunta ninsori, dar in caz ca va ninge, nu stiu daca vom putea face traseele propuse sau o sa mai taiem din ele :)
De dormit, dormim la cabana; din ce stiu eu se face caldura in sobe de teracota, asa ca si de data asta recomand sacul de dormit. Mancare stiu ca se gaseste la cabana, asa ca nu prea ar trebui sa caram foarte multa, poate mai multe lichide :)

Astept o confirmare sigura de participare pana duminica (16 nov), ca sa pot sa fac rezervarile la cabana… eu o sa rezerv de maine cateva locuri preventiv.

De asemenea, rog eventualii participanti sa precizeze daca pot veni cu masina si daca mai sunt dispusi sa mai ia pe cineva cu ei. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>